Close

Jachttransport

Jachttransport

Omdat je zelf geen tijd hebt voor de grote oversteek

Je wilt dolgraag twee weken relaxt zeilen langs de kusten aan de Middellandse Zee, maar het ontbreekt je aan de tijd om zelf naar deze azuurblauwe schoonheid toe te zeilen. Of: je bent door barre weersomstandigheden in tijdnood gekomen en hebt geen tijd meer zelf terug te zeilen. Of: Je hebt je droomreis uitgestippeld, maar een onmisbare passage uit deze onvergetelijke zeiltrip durf je zelf nog niet te nemen.

Schakel de hulp van onze deskundige schippers in

Laat je er niet van weerhouden je plannen door te zetten, schakel gewoon onze bekwame jachttransport in. Atlantic Sailing verzorgt jachttransporten, zowel binnen Europa als intercontinentaal. Onze deskundige schippers hebben ruime zeilervaring op de wereldzeeën met het wegbrengen en ophalen van tientallen verschillende zeiljachten.

Neem gerust contact op voor een eerste gesprek of vrijblijvende offerte. Mail naar info@atlanticsailing.nl of bel 06 51955691.

Jachttransport naar jouw favoriete bestemming

Met Jachttransport door Atlantic Sailing is alles mogelijk. Wil je dolgraag zeilen in de Caraïben, maar heb je helemaal geen zin in de grote oversteek. Geen nood, wij brengen jouw jacht naar de plek van bestemming. Zelf kom je overgevlogen stapt daar aan boord voor het vervolg van de zeilreis. Heb je na afloop geen zin in de lange zeilreis terug naar Nederland, dan kunnen wij ook die voor je verzorgen. Uiteraard kunnen we jouw jacht ook naar elke andere plek in Europa of intercontinentale bestemming brengen.

Vraag informatiepakket nu aan